Snel & Gemakkelijk

Sloopauto verkopen Rotterdam

In enkele minuten een bod op je auto!

5 - KPD - 36

In enkele minuten een bod op je auto!

Sloopauto verkopen Rotterdam? Dan bent u bij Autosloperij24 op de juiste plek. Autosloperij24 is namelijk een bedrijf dat kapotte auto’s koopt en vervolgens die bruikbare onderdelen van de auto demonteert en opnieuw verkoopt. Daardoor zijn de onderdelen niet alleen goedkoop voor de klant, maar het is ook nog eens milieubewust. Wij zijn een van de grootste sloopbedrijven in Nederland. Dat zorgt ervoor dat wij hele goede faciliteiten hebben waardoor wij op de meest milieuvriendelijkste manier auto’s kunnen afvoeren. Wilt u dus uw kapotte auto verkopen aan ons of bent u benieuwd naar het bedrag dat u voor uw auto krijgt? Dan kunt u ons een aanvraag versturen en dan krijgt u een gratis offerte voor uw auto. 

Sloopauto verkopen Rotterdam
defecte auto verkopen in Rotterdam

Verschil tussen een kapotte en een defecte auto – Sloopauto verkopen in Rotterdam

Wij merken dat veel mensen denken dat het woord “defect” en “kapot” hetzelfde betekent. Het grootste verschil tussen kapot en defect is dat een kapotte auto niet meer kan rijden, omdat er zoveel schade aan het voertuig is. Een voorbeeld daarvan is als de motor van het voertuig kapot is. Een defect is als een auto nog gewoon kan rijden, zoals bijvoorbeeld een defect voorlicht. Het voorlicht is dan kapot, maar de auto zelf kan nog rijden. Het verkopen van een defecte auto lijkt daardoor een stuk gemakkelijker, maar onthoud goed dat het verkopen van een auto met verborgen gebreken strafbaar is.

Waar kan je een sloopauto verkopen?

Wilt u uw kapotte auto verkopen? Dan heeft u drie opties. De eerste optie is het verkopen van uw kapotte auto aan een particulier. Het is ook een optie om uw kapotte auto te verkopen aan de dealer waar u uw auto heeft gekocht. U moet wel opletten, want sommige dealers willen uw kapotte auto alleen kopen als u vervolgens weer een nieuwe auto koopt bij hun. De laatste optie die u dan heeft is het verkopen van uw auto aan een sloop. Autosloperij24 is een sloopbedrijf waar u uw kapotte auto kunt verkopen.

Sloopauto verkopen bij onze sloperij

Contact

Heeft u nog meer vragen over kapotte auto verkopen of overige vragen? Voor vragen, suggesties en toevoegingen kunt u een e-mail sturen naar info@autosloperij24.nl. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zullen uw vraag daarom zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 010 418 8391 en dan zullen onze medewerkers vervolgens al uw vragen proberen te beantwoorden.

Scroll naar boven